Healing


Een healing is een liefdevolle, zachte, ontspannende en krachtige behandeling.
De behandeling werkt op ons energetisch systeem (zoals chakra's, aura en meridianen). Dit energieniveau of energetisch systeem speelt een belangrijke rol bij het welzijn en gezondheid van lichaam en geest.

De overal aanwezige universele levensenergie (aanwezig in alles wat leeft) wordt via mij aan jou doorgegeven. Jij krijgt de energie die jij op dat moment kunt verwerken; niet meer en niet minder. Deze energie steunt jou bij datgene wat op dat moment het belangrijkste is om te helen (healen); fysiek, emotioneel, mentaal of spiritueel.


 


 

Je kan dit net als bij de massages met regelmaat ondergaan en vooral wanneer het voor jou nodig voelt. De healing kan gecombineerd worden met o.a. aurasprays, edelstenen, Bach Bloesems, meridiaantest en -oefeningen, Mindfulness, kaartjes en affirmaties.

 

Er zijn diverse mogelijkheden:

•  Energetische Check
•  Reiki
•  Helende Massage
•  Chakra- en aurahealing
•  Healing op afstand


  

Een healing kan


Je energieniveau in balans brengen, reinigen en weer opladen met positieve energie en levenskracht. Je zelfgenezendvermogen ondersteunen. Je kan meer rust en balans in je leven krijgen. Lekkerder in je vel komen en opgeslagen emoties, nare gebeurtenissen en blokkades loslaten. Het kan je inzichten geven bij problemen en processen, maar het kan je ook helpen om je doelen te bereiken. 
Een healing is ook mogelijk bij baby's, kinderen en dieren

 

   

Een healing is een fijn kado, aan jezelf of aan iemand anders! 

Maak vandaag nog je afspraak!

info@angeliquevisser.nl

 

 

 

" Lekker in je vel zitten en genieten van het leven, dat is wat iedereen wil volgens mij! "

Gastenboek

Keuze uit healings en heerlijke massages, je kiest wat bij je past en wat je op dat moment nodig hebt. Angelique is een professional, ze luistert, geeft je de ruimte en heeft humor maar bovenal is het een mooi mens waarbij je je snel op je gemak voelt. Verder lezen >>

Shop: Last van negatieve energie of spanning?

Kadobon bestellen?

"Een gids die heel dichtbij en altijd makkelijk te bereiken is, is ons lichaam"

" Zie mij "

Nieuwsbrief

Aanmelden voor de nieuwsbrief
Aanmelden
© 2011 - 2022 Angélique Visser Healing & Massage in Oosterhout | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel