Jouw persoonlijke Bach Bloesem remedie
 

Samen zullen wij jouw persoonlijke Bach Bloesem Remedie samenstellen. Deze remedie zal jou ondersteunen bij wat er nu op dit moment hersteld moet worden. De Bach Bloesems werken vooral op emotioneel vlak, maar zoals je wellicht weet, hebben veel lichamelijke klachten hun oorsprong op het emotionele vlak.

 

De Bach Bloesems zijn gewoon in de winkel te koop. Hoewel dat misschien makkelijk lijkt, is het in mijn ogen zonde en onnodig duur om van alles een heel flesje te kopen. Je hebt namelijk maar een paar druppeltjes nodig. Hoewel het toepassen van de Bach Bloesems eenvoudig is, kan het moeilijk zijn om zelf de geschikte remedie te vinden. 

De Bloesems zijn natuurlijke middelen en kunnen veilig en zonder bezwaar gebruikt worden als ondersteuning en bij elk medicijn. Wel belangrijk om te weten, de Bloesems zijn geen vervanging van geneeskundige behandelingen. Dus ga bij langdurige en/of ernstige klachten altijd naar je arts/specialist.


 


 

De werking
 

De Bach Bloesems behandelen de persoon, de oorzaak en niet de ziekte (symptomen). Ze ondersteunen het genezingsproces, vooral bij emotionele klachten. Zij hebben geen schadelijke bijwerkingen en leiden ook niet tot gewenningsverschijnselen. De bloesems zijn ook heel geschikt voor kinderen en dieren.
 

 


 

 

 

De werkwijze


Samen gaan we kijken welke remedies voor jou, voor dat moment, belangrijk zijn. Dit zullen maximaal 6 verschillende flesjes zijn. Deze samengestelde remedie krijg je in een persoonlijk flesje mee naar huis. Na ongeveer een maand plannen wij een vervolgafspraak om te kijken of de remedie nog optimaal voor jou is. De samengestelde remedie kan herhaald worden maar kan ook aangepast worden. En natuurlijk kunnen jouw klachten zo verminderd zijn dat je besluit om geen vervolgflesje nodig te hebben. Jij bepaalt!

Handig is om vooraf op te schrijven waar je (allemaal) last van hebt. Dit kan van alles zijn; faalangst, hoofdpijn, boosheid etc. Vaak merk je tijdens het gebruik niet bewust op dat een bepaalde klacht verminderd is. Wanneer je je klachtenlijstje bekijkt, kan het je opvallen dat een bepaalde klacht "ineens" verminderd is, of zelfs verdwenen.   


  

De Bach Bloesems zijn een prachtige aanvulling op je massage of healing.
Uiteraard ook zonder massage of healing een fijne hulp.


Maak vandaag nog je afspraak!

info@angeliquevisser.nl

 

 

" Lekker in je vel zitten en genieten van het leven, dat is wat iedereen wil volgens mij! "

Gastenboek

Keuze uit healings en heerlijke massages, je kiest wat bij je past en wat je op dat moment nodig hebt. Angelique is een professional, ze luistert, geeft je de ruimte en heeft humor maar bovenal is het een mooi mens waarbij je je snel op je gemak voelt. Verder lezen >>

Shop: Last van negatieve energie of spanning?

Kadobon bestellen?

"Een gids die heel dichtbij en altijd makkelijk te bereiken is, is ons lichaam"

" Zie mij "

Nieuwsbrief

Aanmelden voor de nieuwsbrief
Aanmelden
© 2011 - 2023 Angélique Visser Healing & Massage in Oosterhout | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel