01-05-2011

Angélique
 

Zo vaak hoor je "Ik wou dat ik weer 19 was"..., ik niet, ik ben nu zo veel gelukkiger dan toen...

Héél véél jaren heb ik maar dingen gedaan omdat ik dacht dat ze zo moesten of eerlijk gezegd ook vooral omdat ik 't niet anders durfde te doen. Bang voor het onbekende, bang dat de ander boos zou worden, bang dat ik het toch niet kon. Echt gelukkig werd ik daar natuurlijk niet van. Tot het moment kwam... Ik had zoveel van mezelf gevraagd, zo niet voor mezelf opgekomen, dat ik vanalles begon te mankeren; lichamelijk & geestelijk. Dat was de druppel, de ommekeer!

Moed had ik nodig, een schop onder mijn kont! ... en die heb ik mijzelf gegeven!

 

Opleidingen


Ik had mezelf voorgenomen om te proberen te leven zoals IK het wilde. Tenslotte weet je zelf het beste wat jou gelukkig maakt! En je zult het toch echt zelf moeten doen! Je moet zelf de verantwoordelijkheid nemen voor je eigen geluk. Ik begon dingen te doen die IK wilde doen of om juist dingen NIET te doen. De mensen om mij heen moesten daar wel aan wennen. Sommigen gingen, anderen kwamen. Om de een of andere reden heeft "het leven" mij toen ook echt weleens een zetje in de rug gegeven.

Ik ben gewoon ergens begonnen. Ik heb mijn motorrijbewijs gehaald, diploma Shiatsu-massage & -therapeut plus alle andere diploma's... en alles lukte! Ik heb ook eindelijk een tattoo laten zetten op mijn rug en ik ben een eigen praktijk begonnen voor massage & shiatsu.

 

 

Het is zo leuk om massages te geven! Al die verschillende mensen, verschillende lichamen, iemand aanraken; letterlijk & figuurlijk. Niks erotisch maar gewoon een vriendelijke, liefdevolle aanraking. Positieve aandacht en ondersteuning, zodat iemand kan genieten en ontspannen. Even de boel de boel te laten, geen moeten en geen verantwoordelijkheden.

Een liefdevolle aanraking en positieve aandacht en ondersteuning is een basisbehoefte. Ze zijn belangrijk voor de gezondheid van elk levend wezen. (Zie ook, het gedichtje "Toe raak me aan" ) Niet alleen omdat je je dan kunt ontspannen maar je voelt je gewaardeerd. Je mag gewoon jezelf zijn inclusief sproeten, rimpels, knotsknieen en hangbillen.
Als een massage dan ook nog een lichaam blokkadevrij kan maken/houden, heb je dus alleen maar voordeel van een massage!

 

 

Wie weet wat ik in de toekomst allemaal nog ga leren en doen. Voeding vind ik ook bijzonder boeiend. Als je er bij stil staat dat hoe en wat wij eten en drinken van grote invloed is op onze gezondheid en dat zeer waarschijnlijk het "verkeerd" eten en drinken een grote medeoorzaak is van ziekten en stoornissen, dan is het toch slordig dat maar weinig mensen van die kennis kaas hebben gegeten...  Het lijkt mij fantastisch om die kennis te hebben die vroeger de "heksen en het kruidenvrouwtje" hadden, dat gecombineerd met de huidige wijsheid op het gebied, in dit geval van voeding.

  

Een goede gezondheid, lichamelijk & geestelijk, is tenslotte je grootste bezit. 
Daardoor kan en durf je meer uit het leven te halen. 
En ik geloof dat ieder mens dat wel graag zou willen!

 
 


 

 

feniks.jpg

Logo - Feniks (phoenix)
Is de bekendste van alle symbolen van wedergeboorte. Een legendarische vogel die eindeloos zichtzelf in het vuur vernieuwd. Het staat voor de wederopstanding van de mens, de oneindeloze kracht van de ziel om moeilijkheden te overwinnen. 
Dus in het kort voor moeddoorzettingsvermogen en kracht.


  

Wie is Angélique?

Inloopmoment

GRATIS & ZONDER AFSPRAAK  

Eerstvolgend inloopmoment

5 juni 2024 
van 11.00 tot 13.00 uur *

Bestel hier je Kadobon!

Nieuwtjes

Wil je op de hoogte blijven van Nieuwtjes?

 

Ondersteunende sprays

© 2011 - 2024 Angélique Visser Healing & Massage in Oosterhout | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel