Healing op afstand


Afstandshealingen worden gegeven zonder dat de gever en de ontvanger fysiek bij elkaar aanwezig zijn. Het heeft dezelfde voordelen als een normale behandeling in de praktijk. De intentie van de gever is namelijk het belangrijkste, waarbij het vooral draait om liefde, aandacht en neutraliteit.

Jij, als ontvanger, zorgt er voor dat je in een prettige en rustige omgeving bent, waar jij ongestoord jezelf kunt ontspannen. Ook in deze situatie is het het fijnst als je geen knellende kleding draagt en lekkere warme sokken. Zo kan je makkelijk een ontspannen lichaamshouding aannemen. Je kunt zitten of liggen dat is aan jou. 

 

 


 

Werkwijze


Net als bij de healing in de praktijk richt ik mij volledig op jou. Ook als ik de behandeling vanuit huis geef. Ik stuur gedurende de behandeling de universele helende energie naar jou door. De behandeling werkt op het energieniveau en kan daardoor ook goed op afstand gegeven worden. Vooraf ontvang ik jouw volledige naam, geboortedatum, (woon)plaats en indien mogelijk een foto. Na de healing kunnen wij, indien daar behoefte aan is, contact met elkaar opnemen.


  

Je kunt de afstandshealing gebruiken bij 


Wanneer je in het ziekenhuis ligt, bij ziekte of een operatie. Bij een belangrijke of spannende gebeurtenis, zoals een examen, is het ook zeer nuttig. Een afstandsbehandeling is ook een prettige behandeling voor (huis)dieren of een (jong) kindje.
 

 


 


 

Betaling


Begrijpelijkerwijs zullen afstandsbehandelingen in één bedrag, vooraf betaald moeten worden. Ik heb één belangrijke leefregel: "Wat jij niet wil dat jou geschiedt, doe dat ook een ander niet!". Je kunt jezelf er dus van verzekeren dat ik daadwerkelijk met dezelfde aandacht de behandeling zal geven!


  

Een healing is een fijn kado, aan jezelf of aan iemand anders! 

Maak vandaag nog je afspraak!

info@angeliquevisser.nl

 

 

 

" Lekker in je vel zitten en genieten van het leven, dat is wat iedereen wil volgens mij! "

Gastenboek

Keuze uit healings en heerlijke massages, je kiest wat bij je past en wat je op dat moment nodig hebt. Angelique is een professional, ze luistert, geeft je de ruimte en heeft humor maar bovenal is het een mooi mens waarbij je je snel op je gemak voelt. Verder lezen >>

Shop: Last van negatieve energie of spanning?

Kadobon bestellen?

"Een gids die heel dichtbij en altijd makkelijk te bereiken is, is ons lichaam"

" Zie mij "

Nieuwsbrief

Aanmelden voor de nieuwsbrief
Aanmelden
© 2011 - 2023 Angélique Visser Healing & Massage in Oosterhout | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel