07-11-2023

Angélique


DEEL 2
 


 

Ik weet uit ervaring hoe het is om een pad te volgen wat niet zonder hobbels is. Soms zeer hoge bergen en erg diepe dalen. En dan bedoel ik bergen als obstakels. Om bij te schaven en weer door te gaan. Keer op keer te kiezen voor mijn waarden, voor mijn "mooiste leven". Hoe zwaar het soms ook kan zijn!

 

IK KAN JE STEUNEN OP JOUW LEVENSPAD. VERTEL ME WAT JE NODIG HEBT!

 

Ik ben zelf al een lange tijd bezig met mijn persoonlijke ontwikkeling. Ik voel daar ook een enorme drang naar. Plus er is ook zoveel wat ik boeiend vind op het vlak van gezondheid en je goed voelen. Zo vaak denk ik: "Oh.. dat is ook interessant! Dat wil ik ook leren!"

Ik wil graag dat mijn praktijk een krachtplek is voor ieder die daar behoefte aan heeft. En eigenlijk hebben we allemaal behoefte aan zo'n plek. Het verschilt misschien een beetje per persoon, maar de meeste van ons verlangen toch naar een plek waar je Jezelf kunt Zijn. Waar je lekker kunt ontspannen, even die time-out waar we vaak naar snakken. Waar je kunt opladen en weer in balans kunt komen. Waar iemand luistert naar wat jij te zeggen hebt. Waar je kunt voelen wie JIJ bent en wat JIJ wilt, zodat je de juiste stappen kunt nemen. In alle rust en stilte kunnen "zijn". 

In mijn vorige tekstje gaf ik aan dat ik graag een kruidenvrouwtje van vroeger zou willen zijn. Dat is nog steeds zo. Ik sta nog steeds voor natuurlijk, voelen en zuiver. Daar is nu toch ook het schrijven bij gekomen. Ik vind het superleuk om blogs/tekstjes te schrijven. Ook wil ik graag een kinder-voorleesboek schrijven, met heel veel leuke, kleine, leerzame tekstjes en prachtige plaatjes. Eigenlijk voor klein én groot. Weer plannen genoeg dus :) ! Dat ging over mij...

 

EN HOE GAAT HET MET JOU?
 


  


 

Een nieuw "beestje"

KOLIBRIE
Dit piepkleine vogeltje staat voor moed en leven vanuit eigen (daad)kracht. Voor in vreugde en in lichtheid leven. Het zoeken naar wat jou vreugde geeft. En om de schoonheid en de mooie dingen in het leven op te merken en er van te genieten, elk moment weer. De kolibrie staat dus ook voor mindful leven. Bij sommige oude stammen staat dit vogeltje bekent als de Krijger! Het gaat de uitdagingen aan en is zelfs voor een grote adelaar niet bang. 

 


 


Een stralende gezondheid, lichaam, geest & ziel, is je grootste bezit. 
Daardoor kan en durf je meer uit het leven te halen. En ik geloof dat iedereen dat wel wil! 

 

  

Wie is Angélique?

Inloopmoment

GRATIS & ZONDER AFSPRAAK  

Eerstvolgend inloopmoment

3 april 2024 
van 11.00 tot 13.00 uur *

Bestel hier je Kadobon!

Nieuwtjes

Wil je op de hoogte blijven van Nieuwtjes?

 

Ondersteunende sprays

© 2011 - 2024 Angélique Visser Healing & Massage in Oosterhout | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel