Reiki
 

Een Reiki behandeling is een fijne, energetische behandeling. Even kort door de bocht; het is het doorgeven van universele levensenergie. De ontvanger kan deze energie gebruiken om zichzelf te helen. Het zelfherstellende vermogen van het lichaam wordt hiermee ondersteund. Je herstelt dus eigenlijk jezelf en de gever helpt jou daarmee. 

Het doorgeven van die universele levensenergie bestaat al zo enorm lang. In alle culturen over de hele wereld kom je de overtuiging tegen dat onze handen genezende krachten hebben. Voor de een is dit hokusspokus en voor de ander is dit normaal. Ik denk, en velen met mij, dat het puur natuur is.


 


  

Wanneer Reiki?


Reiki kan je gebruiken voor:

  • Fysieke klachten: hoofdpijn en darmproblemen etc.
  • Emotionele klachten: verdriet en angst etc. 
  • Mentale klachten: Chaos in het hoofd en negatieve overtuigingen etc. 
  • Gewoon om lekker te ontspannen en te genieten.
  • Als "onderhoudsbehandeling" 
  • Reiki kan je ook goed combineren met andere behandelingen; zoals Massage en Bach bloesems
  • En niet te vergeten, ook goed voor dieren.


  

Werkwijze


Jij ligt op een fijne massagetafel. Gewoon met je kleding aan. Geen strakke of knellende kleding. Het fijnste is een lekkere joggingbroek met trui en dikke sokken. Je krijgt een dekentje of doek over je heen voor het knusse, veilige gevoel.

Dan beginnen we eerst met een korte Mindfulness-oefening. Dit om meer uit het hoofd te komen en het lichaam te voelen. Ook natuurlijk om al lekker rustig te worden en te ontspannen. Tijdens de behandeling leg ik mijn handen rustig, gedurende een bepaalde periode op bepaalde plekken op je lichaam of boven je lichaam. Als de behandeling is afgelopen dan kom je weer rustig van de tafel en kunnen we indien gewenst de ervaring bespreken.

Voor en na de behandeling is het belangrijk dat je flink water drinkt. Neem na de behandeling het liefst ook rust en tijd voor jezelf.

Tijdens de behandeling kan de energie voelbaar zijn in de vorm van bijvoorbeeld tintelingen of warmte. Soms voel je helemaal niets, maar merk je achteraf een verbetering. Alles kan... geen mens en geen situatie is hetzelfde.


 

 

 
 

Reiki is een fijn kado, aan jezelf of aan iemand anders! 

Maak vandaag nog je afspraak!

info@angeliquevisser.nl

 

 

" Lekker in je vel zitten en genieten van het leven, dat is wat iedereen wil volgens mij! "

Gastenboek

Keuze uit healings en heerlijke massages, je kiest wat bij je past en wat je op dat moment nodig hebt. Angelique is een professional, ze luistert, geeft je de ruimte en heeft humor maar bovenal is het een mooi mens waarbij je je snel op je gemak voelt. Verder lezen >>

Shop: Last van negatieve energie of spanning?

Kadobon bestellen?

"Een gids die heel dichtbij en altijd makkelijk te bereiken is, is ons lichaam"

" Zie mij "

Nieuwsbrief

Aanmelden voor de nieuwsbrief
Aanmelden
© 2011 - 2023 Angélique Visser Healing & Massage in Oosterhout | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel