Chakra & Aura healing


Bij de Chakra & Aura healing gaan we o.a. kijken hoe het met de chakra's staat. Zijn ze mooi open, hebben ze voldoende energie, hebben ze misschien nog wat kleur nodig etc. Ook worden de aura en andere punten behandeld en eventueel opgeschoond. Dit is een "flexibele" behandeling, omdat elke keer anders kan zijn. De opzet blijft natuurlijk wel hetzelfde. Ik maak gebruik van de pendel en kristallen. Een persoonlijke Bach Bloesem remedie kan als extra ondersteuning gebruikt worden.
 

 Werkwijze


Je ligt bij deze behandeling voornamelijk op de massagetafel. Zorg dat je lekkerzittende kleding aan hebt, zoals een joggingbroek en sokken. Alleen in je ondergoed mag ook. Belangrijk is dat je prettig ligt. Je krijgt een doek of dekentje over je heen voor het gevoel van warmte en geborgenheid.

We starten met een korte mindfulness-oefening. Daarna zal ik beginnen met de behandeling. Jij mag gewoon lekker liggen en proberen te ontspannen en zoveel mogelijk bij jezelf te blijven.

Tijdens de behandeling kan je vanalles ervaren, of niet. Van een borrelende buik, warmte of kou tot tintelingen. Je kan de chaos in je hoofd opmerken of juist ontspannen. 
De duur is circa 90 minuten.


  

Wanneer een Chakra & Aura healing?


Deze healing is bij heel veel problemen en klachten toepasbaar. Van lichamelijke klachten tot emotionele en mentale klachten. Dus van buikpijn en boosheid tot onzekerheid. Je kan dit een keer doen puur informatief of meerdere behandelingen voor meer balans en reiniging. Het aantal behandelingen is afhankelijk van de onbalans. Ook is dit natuurlijk een mooie behandeling als "onderhouds"-behandeling.
 

  

Een healing is een fijn kado, aan jezelf of aan iemand anders! 

Maak vandaag nog je afspraak!

info@angeliquevisser.nl

 

 

 

 

" Lekker in je vel zitten en genieten van het leven, dat is wat iedereen wil volgens mij! "

Gastenboek

Keuze uit healings en heerlijke massages, je kiest wat bij je past en wat je op dat moment nodig hebt. Angelique is een professional, ze luistert, geeft je de ruimte en heeft humor maar bovenal is het een mooi mens waarbij je je snel op je gemak voelt. Verder lezen >>

Shop: Last van negatieve energie of spanning?

Kadobon bestellen?

"Een gids die heel dichtbij en altijd makkelijk te bereiken is, is ons lichaam"

" Zie mij "

Nieuwsbrief

Aanmelden voor de nieuwsbrief
Aanmelden
© 2011 - 2023 Angélique Visser Healing & Massage in Oosterhout | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel