Chinese voet- & hand massage
 

De Chinese voet- & hand massage brengt het hele lichaam in balans. Ook je geest zal hier op reageren. De zenuwbanen, reflexpunten en de meridianen op de voeten en handen (plus onderbenen en onderarmen) worden met de handen behandeld en eventueel met het Chinese massagestickje.  


 

 


 

De doorbloeding en de lymfe worden geactiveerd. Afvalstoffen worden gemakkelijker afgevoerd. Blokkades worden opgeheven. Als je dan later van de massagetafel afstapt, voelen je voeten aan alsof je op wolkjes loopt!

Wil je alleen de voetmassage? Dat kan ook! Vanzelfsprekend wordt deze massage niet gegeven bij voetproblemen (of hand), zoals kalknagels en schimmels. 

Kijk hier voor meer informatie.

 
  

Een massage is een fijn kado, aan jezelf of aan iemand anders! 

Maak vandaag nog je afspraak!

info@angeliquevisser.nl

 

 

" Lekker in je vel zitten en genieten van het leven, dat is wat iedereen wil volgens mij! "

Gastenboek

Keuze uit healings en heerlijke massages, je kiest wat bij je past en wat je op dat moment nodig hebt. Angelique is een professional, ze luistert, geeft je de ruimte en heeft humor maar bovenal is het een mooi mens waarbij je je snel op je gemak voelt. Verder lezen >>

Shop: Last van negatieve energie of spanning?

Kadobon bestellen?

"Een gids die heel dichtbij en altijd makkelijk te bereiken is, is ons lichaam"

" Zie mij "

Nieuwsbrief

Aanmelden voor de nieuwsbrief
Aanmelden
© 2011 - 2023 Angélique Visser Healing & Massage in Oosterhout | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel