Massage
Mijn massages zijn gericht op ontspanning & genieten. Dat is in mijn ogen erg belangrijk.
Vooral nu de meeste mensen zo gehaast zijn en nauwelijks tijd nemen voor zichzelf, voor echte ontspanning, het voelen van het eigen lichaam. "Hoe voelt mijn lichaam op dit moment?", en daar heb je rust, ontspanning en aandacht voor nodig.

 

In mijn massages worden eigenlijk diverse technieken gecombineerd. Een hele harde (sport)massage is niet mijn bedoeling, is niet de manier zoals ik wil masseren. Uiteraard kunnen diverse plekken behoorlijk zeer doen. Van te voren spreken wij dan ook af dat JIJ tijdens de massage aangeeft wat je kunt hebben, want bij elke persoon ligt de pijngrens ergens anders.

 

Meestal geef ik de combimassage. Dat is simpel gezegd een zachte massage maar met op de plekken waar nodig kan het wat meer aangepakt worden.
Om even goed down to earth te komen en je lichaam te voelen, begin ik elke massage met een korte mindfulness-oefening. Uiteraard, als je dat prettig vindt, kunnen we daar ook langer de tijd voor nemen. Geef dit dan vooraf even aan.

 

Als je zou willen dan gebruik ik een geurfrequentie/etherische olie - Opgestegen Meesters-lijn. Elk heeft een eigen werking. De helende geurfrequenties hebben op energetisch niveau veel effect. Vooraf aan de start van de massage kies ik intuitief het olietje wat, op dat moment, het beste bij jou past.

 

Als je het leuk vindt, kan je aan het eind van de massage een engelenkaartje trekken met daarop een inspirerende boodschap voor jou.

 

 

Erotische massage of tantramassage is niet wat ik geef. Je hoeft daar dus ook niet om te vragen!

  

Selecteer in het menu aan de linkerkant het onderwerp waar je meer over wilt lezen. 

dreamstime18294016-bloem.jpg

 

" Een gids die heel dichtbij en altijd makkelijk te bereiken is, is ons lichaam. "

Gastenboek

  • 19-03-2018 - Tijdens mijn burnout masseert Angélique me regelmatig. Dit helpt bij...  lees meer
  • 09-05-2017 - Dag schoonheid, het is altijd heerlijk bij je.
    Een lief, zacht...  lees meer
  • 04-05-2017 - Wat 'n prachtig mens in 'n prachtige ruimte; het woord...  lees meer
Plaats een bericht

Nieuwsbrief

Aanmelden voor de nieuwsbrief
Aanmelden
© 2011 - 2019 Angélique Visser Healing & Massage in Oosterhout | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel