Massage


Mijn massages zijn gericht op ontspanning & genietenHet voelen en het bewust zijn van je lichaam hoort daar ook bij. Dat is in mijn ogen erg belangrijk. Vooral nu de meeste mensen zo gehaast zijn en nauwelijks tijd nemen voor zichzelf, voor echte ontspanning, voor echt voelen van het eigen lichaam. "Hoe voelt mijn lichaam op dit moment?", en daar heb je rust, ontspanning en aandacht voor nodig. Je kunt kiezen uit diverse massages. De meeste kunnen ook gecombineerd worden.

•  Ontspanningsmassage
•  Helende Massage
•  Hotstone massage
•  Chinese voet & hand massage
•  Indian hoofd & gezicht massage


 


  

Waarom is het belangrijk om je lichaam te voelen?


Er zijn heel veel redenen waarom het goed is om je lichaam te voelen. Ik zal een hele belangrijke vertellen.

Je kunt je lichaam buitengewoon goed gebruiken als een gids, een raadgever!
Als je kunt voelen dat er bijvoorbeeld spanning zit of er zijn pijntjes, dan geeft dat aan dat er wat aan de hand is. Je kan natuurlijk gewoon doorgaan met leven zoals je deed en de spanning en pijntjes erger laten worden. Uiteindelijk word je ziek....


Beter om te kiezen voor het op tijd opmerken dat er wat aan de hand is en daar op de juiste manier op reageren. Dus wat voel ik en wat kan ik doen om dat te verhelpen? Maar daarvoor moet je je lichaam wel KUNNEN voelen! En dat is nog niet zo vanzelfsprekend. Een groot deel van de mensen voelt hun lichaam niet goed en als ze het wel voelen, negeren ze hun kostbare lichaam. "We moeten door! Geen tijd! Ik ben toch geen zwakkeling! Werken!".


Die gids, je lichaam dus, kan je ook helpen met keuzes maken. We kennen allemaal het gevoel dat iets niet goed aanvoelt of juist wel! Ik denk dat ik hierover al niets meer hoef te zeggen :) Gebruik dit!


  

 

Mindfulness


Om even goed down to earth te komen en je lichaam te voelen, begin ik elke behandeling met een korte mindfulness-oefeningVaak zijn we toch gehaast of nog druk bezig met alle dingen die we hebben gedaan of nog moeten doen. Door je even te focussen, kan je al heel veel rust brengen in je drukke lichaam en wezen. Uiteraard, als je dat prettig vindt, kunnen we daar ook langer de tijd voor nemen. Geef dit dan vooraf even aan.


  

 

Geurfrequentie / auraspray


Ik gebruik aan het begin van de massage een geurfrequentie / auraspray. Elke spray heeft een eigen werking. De helende geurfrequenties hebben op energetisch niveau veel effect. Vooraf aan de start van de massage kies ik intuitief het olietje wat, op dat moment, het beste bij jou past. Wil je dit niet, geef dat dan even aan. Geen probleem!

 


 

Erotische massage of tantramassage is niet wat ik geef.
Je hoeft daar dus ook niet om te vragen!


 


 

Een massage is een fijn kado, aan jezelf of aan iemand anders! 

Maak vandaag nog je afspraak!

info@angeliquevisser.nl

 

 

" Lekker in je vel zitten en genieten van het leven, dat is wat iedereen wil volgens mij! "

Gastenboek

Gisteren voor het eerst bij Angelique geweest voor een massage.
Zeer prettige ervaring, fijn mens, fijne omgeving, heerlijk ontspannen. Gaat zeker een vervolg krijgen! Verder lezen

Shop: Last van een (winter)dipje?

Shop: Last van negatieve energie of spanning?

Kadobon bestellen?

"Een gids die heel dichtbij en altijd makkelijk te bereiken is, is ons lichaam"

" Zie mij "

Nieuwsbrief

Aanmelden voor de nieuwsbrief
Aanmelden
© 2011 - 2021 Angélique Visser Healing & Massage in Oosterhout | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel