Helende Massage


De naam zegt het al wel. Deze behandeling is een combinatie van healing en massage. Eigenlijk is het een ratjetoe, maar dan wel positief gezien. Ik gebruik namelijk ook kristallen, auraspray en de koshi. Zelfs het massagestokje en de pendel kunnen gebruikt worden. Zoals bij elke behandeling wordt gestart met een korte mindfulnessoefening.  
 

De reden voor deze behandeling is simpelweg: allerlei lekkers en goeds bij elkaar! Een healing is lekker en een massage is lekker, de geur van de spray en het geluid van de koshi. Dus waarom dan niet combineren?! 
 

 Werkwijze


Je ligt op de massagetafel. We starten met een korte mindfulness-oefening. Daarna begin ik met de behandeling: fysiek en energetisch. Voor wat betreft de massage worden voornamelijk de rug, nek, hoofd, gezicht en borst gemasseerd. Jij mag gewoon lekker liggen en proberen te ontspannen en zoveel mogelijk bij jezelf te blijven.


De duur is circa 90 minuten, maar kan uitgebreid worden naar 120 minuten. Je kunt bijvoorbeeld een voetmassage toevoegen.


  

Deze Helende Massage is een fijn kado, aan jezelf of aan iemand anders! 

Maak vandaag nog je afspraak!

info@angeliquevisser.nl

 

 

 

 

" Lekker in je vel zitten en genieten van het leven, dat is wat iedereen wil volgens mij! "

Gastenboek

Gisteren voor het eerst bij Angelique geweest voor een massage.
Zeer prettige ervaring, fijn mens, fijne omgeving, heerlijk ontspannen. Gaat zeker een vervolg krijgen! Verder lezen

Shop: Last van een (winter)dipje?

Shop: Last van negatieve energie of spanning?

Kadobon bestellen?

"Een gids die heel dichtbij en altijd makkelijk te bereiken is, is ons lichaam"

" Zie mij "

Nieuwsbrief

Aanmelden voor de nieuwsbrief
Aanmelden
© 2011 - 2021 Angélique Visser Healing & Massage in Oosterhout | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel