BEVRIJDINGSDAG

Artikel 20 van 23

Gepubliceerd | 5 mei 2023
 

" Bevrijdingsdag "

 

MOGEN JE KEUZES JE HOOP WEERSPIEGELEN, NIET JE ANGSTEN. 


Een pad vol veranderingen, begonnen met allerlei uitzendbaantjes naar toch zeker langdurige contracten zoals telefoniste/receptioniste, administratief medewerkster, allround medewerkster en secretaresse voor diverse soorten afdelingen en personen. Bij bedrijven zoals een ingenieursbureau, architectenbureau, baggerbedrijf ;-),  maar denk ook aan een videotheek, de Kredietbank, codeercentrum en een transportbedrijf.
Totdat de man met de hamer kwam in 2005 en ik eindelijk besloot het anders te gaan doen. Mijn prioriteiten gingen verschuiven, waar ik tot op de dag van vandaag nog mee bezig ben. Met vele diepe dalen en weer opkrabbelen (soms gedeeltelijk), ben ik gekomen op de plek Nu. 

 

"NEE", IS EEN HELE ZIN.

                                         

 

FALEN IS EEN BLAUWE PLEK, GEEN TATOEAGE. 

 

Eind 2022 was ik begonnen met een aantal sessies stembevrijding. Wat resulteerde in het zichtbaar zijn van mijn kracht en moed, maar ook oude bekende en nieuwe inzichten. Eén daarvan was, met behulp van Marjo, en ook een erg veelzeggende: "Ik moet wel mijn eigen leven leiden, want alleen dan kan ik gelukkig zijn!" Met daaruitvolgend een aantal maanden van nog meer inzichten, loslaten en zuiveren. Het was redelijk kwakkelen met vermoeidheid, keel(ontsteking)- en neusproblemen, koorts en griep. 


ALLES WAT WE ZIJN, IS HET GEVOLG VAN WAT WE HEBBEN GEDACHT.

 

 

Afgelopen maandag bestond de praktijk alweer 12 jaarHOERA! Ik heb voor mezelf wat lekkers gekocht. En terwijl ik het (voor iedereen welbekende) verjaardagskaarsje erin uitblies, heb ik een flink uitgebreide intentie opgezegd. Want het is weer tijd om de richting wat bij te schaven. 

De praktijk blijft gewoon bestaan hoor, net als de energetische behandelingen (reiki, chakra- & aurahealing), massages, bachbloesems en aurasprays. Nog steeds gericht op genieten, ontspannen en lichaamsbewustzijn


ALS HET NIET GOED VOELT, IS DAT WAARSCHIJNLIJK OMDAT HET NIET GOED IS.

 Mijn intentie is dat schrijven er nu echt bij gaat komen. Blogs op mijn website, maar ik denk ook aan een leuk baby/peuter/alle leeftijden boek. Met heel veel leuke tekeningen en kleine leerzame tekstjes om uit voor te lezen. En natuurlijk zullen ze gaan over de dieren en de bomen. 
 

Het schrijven op zich is geen verrassing, voor mij. Ik heb schrijven altijd leuk gevonden, maar dan vooral met de hand. Dus letterlijk schrijven met pen of potlood op papier. Ik weet niet.. het voelt gewoon prettig. Vroeger schreef ik altijd op briefjes. Soms hele kleine krabbeltjes maar blijkbaar altijd helemaal gefrot in een hoekje, volgens mijn vader en moeder. Bijna heel het briefje was dan leeg. Grappig hoe duidelijk of symbolisch dat is. Ik nam niet de ruimte om te schrijven. Of misschien kon ik de ruimte die ik had niet zien?! Mijn eigen ruimte, mijn grenzen maar ook die vrijheid...


VERGELIJK JEZELF ALLEEN MET JE VORIGE ZELF.
 

Nu na hard werken aan mezelf, meer en meer mezelf zijn en kiezen voor mezelf en het leven zoals ik het wil leven. Ervaar ik weer meer vrijheid en ruimte. Durf ik het meer te pakken!
....dat kan je ook zien als ik schrijf. Ik schrijf namelijk midden op het papier en niet meer in het hoekje. 

Ik heb hard gewerkt aan mijn Bevrijding. Dus hoe mooi is het om op Bevrijdingsdag dit bericht met jullie te delen :-) 

 

 


En om dan maar gelijk van de gelegenheid gebruik te maken. Als ik jou kan helpen met het vinden van "jouw vrijheid", wat dat dan ook mag zijn. Dan help ik je graag.


Ja, ik wil een afspraak maken. 

 


* De kolibrie (foto 1) staat o.a. voor het onmogelijke mogelijk maken. Ook worden ze al eeuwenlang geëerd in mythes als moedige en levendige krijgers.
* De gebruikte quotes zijn van MeditationMoments.
* Stembevrijding via Marjo Brenters
Lees ook eens het artikel:

Of kijk eens bij: 


  

Vind jij mijn blogs ook leuk om te lezen? En wil je graag op de hoogte zijn van nieuwe blogs? 
Meld je dan hier aan voor de Blog-mailinglijst!


Heb je vragen of opmerkingen over dit tekstje? 


Heb je facebook? Like me op facebook!

 

 

Wie is Angélique?

Inloopmoment

GRATIS & ZONDER AFSPRAAK  

Eerstvolgend inloopmoment

5 juni 2024 
van 11.00 tot 13.00 uur *

Bestel hier je Kadobon!

Nieuwtjes

Wil je op de hoogte blijven van Nieuwtjes?

 

Ondersteunende sprays

© 2011 - 2024 Angélique Visser Healing & Massage in Oosterhout | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel