12 oktober 2021


  

Alles goed daar ?


In je lijf? In je koppie?

Herfst is buiten altijd zo mooi. De lucht, de wolken en de bladeren die beginnen te verkleuren. Allerlei kleuren en geuren. Een mooie tijd om te genieten van de natuur. Om lekker even uit te waaien, schoon te waaien, met je frisse neus diep in een lekkere sjaal.

Ook een tijd om weer wat meer naar binnen te gaan. Lekker kokerellen of iets anders creëren. Het hollen en vliegen behoort weer minder te worden. Dus weer meer tijd voor relaxen en extra aandacht aan jezelf besteden.  


 


  

Binnenkort - Nieuw in de praktijk


" Energetische check "

Ben jij ook benieuwd hoe het gesteld staat met jouw energetisch systeem?

Je kan hiervoor een afspraak maken. Gewoon uit nieuwsgierigheid of als basis om een betere gezondheid en een gelukkigere mind te creeren. Een onbalans in jouw energetisch systeem is de voorloper van kwalen en ziektes. Belangrijk dus om aan dit systeem te werken! Vind jij, net als ik, jouw energetisch systeem belangrijk? Houd dan mijn website en mail in de gaten.
 

 


 

 


 

Helende Massage


Allerlei lekkers en goeds bij elkaar

Een fijne en goede combinatie van Massage en een Energetisch behandeling (healing dus). Enkele toepasselijke woorden: ontspanning, balans, aanrakenlekker opladen, “lichaam en geest”Graag een keer proberen of wil je meer informatie? Klik hier!

 

Leuk weetje: De vliegenzwam, beter bekend als Rood-met-witte-stippen-paddestoel staat bekend dat zij het "vuur" of de verlichting biedt voor de ziel. Altijd welkom toch?! :)


 

 


 

Tarieven


Ook deze keer geen tariefsverhoging! Wel geldt vanaf 1 oktober 2021 dat de uitloop van een afspraak automatisch wordt doorberekend. Dit geldt voor maximaal 15 minuten. Verlenging langer dan 15 minuten is in overleg met jou. Houd hier dus rekening mee. Kijk hier voor de tarieven.
 

 


 

 


 

Blogs


Er zijn weer een paar nieuwe blogs. Heb je ze gemist?
 

Reiki...?

Reiki is heerlijk! Dat wil ik als eerste zeggen. Ikzelf vind het enorm ontspannend. Je lichaam gaat heerlijk tintelen. En daardoor alleen al een absolute aanrader voor iedereen. Energie doorgeven is wat wij eigenlijk allemaal doen. Zo veel vaker dan we denken. Het is jammer dat sommige mensen er negatief over doen of het benoemen als zweverig, hokusspokus, want dat is het toch niet?! Het is puur natuur en bestaat al zo vreselijk lang. Lees verder....


Ik wou dat ik Jezus was

O jee, denk je nu misschien... Jezus... Eerlijk gezegd zou ik dat wel hebben. Om een of andere reden als anderen beginnen over Jezus en vooral over God, dan ervaar ik vanalles in mijzelf. En dan heb ik het voornamelijk over weerstand! Wegwezen!!  Helemaal bij van dat "O Heer, O Vader dit, Vader dat, Vader hoor mij, O Heer ik volg U". Wees gerust als jij dit ook zo ervaart. Op die manier wil ik het nu niet over Jezus hebben. Lees verder....


Ik = Ik & Jij = Jij = 1

Ik ben goed.
Ik ben mooi.
Ik ben waardevol.

Jij bent goed.
Jij bent mooi.
Jij bent waardevol.

Als je in de natuur kijkt, zie je zoveel verschillende kleuren, vormen, leeftijden, soorten... Zo hoort het te zijn! De "schepper" van deze wereld heeft dat zo ook bedoeld. Je maakt mij niet wijs dat toen het klaar was (voor zover het klaar is) dat er gedacht werd: "Shit!", dan zou het eerder zijn: "Wauw!". Verder lezen....


Vind jij ze ook leuk om te lezen? Binnenkort worden er weer nieuwe geplaatst op mijn website en mijn facebookpagina. Hou ze in de gaten! Kijk hier voor mijn eerdere blogs.

 

 
 


 

Maak ook gebruik van deze fijne, makkelijke hulpjes!

 

Jouw persoonlijke Bach Bloesem remedie

Super makkelijk in gebruik, op zoveel vlakken toepasbaar! Denk aan vermoeidheid, neerslachtigheid, te druk in je hoofd, angsten, onzekerheid, twijfel, onrust, perfectionisme, irritatie… Noem het maar op! Samen gaan we kijken naar wat voor jou de beste samenstelling is. Het is een natuurlijk product en ook zeer geschikt voor kinderen en (huis)dieren. Dus kan je wel wat hulp gebruiken?

Ja, ik kan wel wat hulp gebruiken.

 

Auraspray

Deze sprays zijn ook een natuurlijk product. Ze zijn fijn en makkelijk! Over je heen sprayen en even wachten zodat het naar beneden kan “dwarrelen”. Je hebt diverse sprays: om je energie te zuiveren, voor een rustiger hoofd, om meer in je eigen kracht te staan en natuurlijk voor ontspanning en lekker slapen!

Kijk hier voor de aurasprays…  


 


 

Zon, regen of wind… geniet van de herfst!

Lieve groet,
Angélique

 

" Lekker in je vel zitten en genieten van het leven, dat is wat iedereen wil volgens mij! "

Gastenboek

Gisteren voor het eerst bij Angelique geweest voor een massage.
Zeer prettige ervaring, fijn mens, fijne omgeving, heerlijk ontspannen. Gaat zeker een vervolg krijgen! Verder lezen

Shop: Last van een (winter)dipje?

Shop: Last van negatieve energie of spanning?

Kadobon bestellen?

"Een gids die heel dichtbij en altijd makkelijk te bereiken is, is ons lichaam"

" Zie mij "

Nieuwsbrief

Aanmelden voor de nieuwsbrief
Aanmelden
© 2011 - 2021 Angélique Visser Healing & Massage in Oosterhout | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel