" Héé Coronaaa ! "
" Je bent er wel maar je doet me niets! "

 

 

Goed in je vel zitten is altijd belangrijk. Zo min mogelijk stress, een zo optimaal mogelijk immuunsysteem en positief zijn. Ook nu met de Corona-perikelen is dat mogelijk. Gelukkig kunnen de behandelingen doorgaan. Heerlijke daadwerkelijk fysieke aanrakingen, maar ook energetische aanrakingen en behandelingen zijn mogelijk. Is langskomen op de praktijk geen optie of durf je niet? Een reiki-behandeling op afstand kan altijd en met hetzelfde effect! 

  

 • Ik verwacht van jou dat je bij Corona / griep-klachten goed bij jezelf nagaat of het verstandig en acceptabel is om de afspraak door te laten gaan.
  Niet alleen voor mijn gezondheid maar ook voor jouzelf.
  Twijfel je, neem dan gewoon even contact met mij op. 

   
  1. Je was in de afgelopen 14 dagen in de omgeving van iemand die (later) besmet bleek te zijn.
  2. Verkouden, loopneus, keelpijn, (droge) hoest, (hoge) koorts, koude rillingen, ademnood, heel moe. 
  3. Diarree, misselijkheid, lichte oogontsteking, spierpijn.
 • Kom niet te vroeg op de afspraak, zodat je niet te lang hoeft te wachten. Je kan natuurlijk wel even buiten of in je auto wachten.
   
 • Ik kan wel eens hoesten etc. omdat jouw emoties en stress op mijn keel (kunnen) slaan. Mijn keel, vooral, is mijn gevoelige plek.
   
 • Zorg dat je fris en hygienisch bent.
   
 • Vanzelfsprekend geld bovenstaande ook voor mijzelf.


  

Juist nu in deze tijd is het extra van belang om angst en spanning niet te laten overheersen. Angst en spanning zijn slecht voor je weerstand, je immuunsysteem. Ook is het nu extra belangrijk om goed voor jezelf en je lichaam te zorgen. Dit kan je doen door middel van meer bewustzijn, ontspanning, positiviteit en balans. Mijn behandelingen kunnen je daarbij helpen. Hoe gezonder en positiever jij bent, des te beter voor mij en al het ander.
 

 


 
 

 

Positiviteit


Kies voor positiviteit!
Positiviteit is goed om je energie hoog te houden. Het is goed voor je immuunsysteem. En het voelt natuurlijk heel fijn! Niet geheel onbelangrijk, lijkt me zo. Je kan gemakkelijk wat meer positiviteit in je leven brengen. Hieronder een aantal tips:

 

 • Koop mooie bloemen voor in je huis en op je bureau
  Bloemen zijn mooi, maken je blij en brengen kleur en leven in je huis. In elke supermarkt of tuinwinkel zijn mooie kleurrijke bloemen te koop. Je mag ook een mooie kwaliteit kunstbloemen gebruiken. Géén droogbloemen! Mooie kleurrijke posters of foto's kan ook. Als je kunt kiezen, kies dan voor puur natuur!

   
 • Humor en liefde
  Kijk leuke, grappige, lieve foto's of films. Zet er een op je bureau of als screensaver op je mobiel.

   
 • Zie het mooie in de wereld
  Zie de zon, als hij schijnt, zie anders de prachtige wolken. Voel de zon op je snoet en haal even een frisse neus op je balkon of in je tuin. Loop een stukje tussen de bomen of in de polder.

   
 • Zie een lach, zie het mooie en het goede in jezelf, in andere wezens en situaties.
   
 • Zit niet keer op keer met je neus in het nieuws
  Nergens voor nodig. Het brengt je energie juist omlaag met al die negativiteit en angst. Kijk, als je wilt, 1x per dag en laat het dan los. Nog beter is 1x per week. Op zondag heb je altijd een weekoverzicht! Of scroll op bijv. NU.nl langs de koppen. Laat het dan weer los. Blijf er niet mee bezig! 

   
 • Wees je bewust van negativiteit
  Wij worden sterk beinvloed door energie. Meestal zijn we ons daar niet van bewust. Je kent vast wel de situatie dat je goed in je vel zit, misschien zelfs blij. Dan kom je in contact met iemand die chagrijnig of negatief is. Binnen no-time voel je jezelf ook chagrijnig of negatief! Dat gevoel is niet fijn. Realiseer je: Het is ook niet gezond. Wees je dus bewust van die negativiteit. Zodra je het opmerkt bij jezelf of een ander, kies ervoor om het om te turnen.

   
 • Gebruik auraspraytjes
  Er zijn verschillende soorten auraspraytjes. Spray boven je hoofd en rond je lichaam en de spray doet de rest. Heel gemakkelijk. Ik heb o.a. de zuiverende / reinigende spraytjes standaard op voorraad.

   
 • Wat je aandacht geeft groeit
  Dit gezegde kennen velen van ons wel. Je snapt het al denk ik. Geef jij aandacht aan negativiteit in je leven. Dan trek je meer negatieve energie (gebeurtenissen, mensen etc.) aan in je leven. Dit komt o.a. door de Universele Wet van Aantrekking en Aandacht.

   
 • Affirmaties
  Gebruik affirmaties. Je weet wel van die positief geformuleerde woorden of zinnen. Vooral als je opmerkt dat je gestresst, angstig of negatief bent. Je kan hiermee goed je gedachten naar iets positiefs brengen. Ook is dit heel gemakkelijk te gebruiken. Zeg ze hardop, met zoveel aandacht en overtuiging als je kunt, zo vaak als je wilt. Schijf ze op een papiertje en plak ze op een plek waar je ze vaak kunt zien. Je kan ze ook als mantra gebruiken, door bijv. 1 minuut lang de zin te herhalen. Hieronder een paar voorbeeldjes:
  • Ik laat al mijn angsten los en ik ervaar veiligheid, vrede, vrijheid en liefde.
  • Mogen alle wezens gelukkig, veilig, vredig en gezond zijn.
  • Ik ben vrij van zorgen. Ik ben ontspannen en ik geniet. Ik heb een stralende gezondheid.
  • Ik stel me open voor overvloed en liefde. Ik ben het waard.
  • Ik zet al mijn lichaamscellen in het licht, zoveel ik kan verdragen voor optimale gezondheid en vitaliteit.
  • Ik ben gezegend. Ik wordt beschermd. Ik ben dankbaar. Ik ben vervuld. Ik ben liefde.
  • Ik ben veilig.
  • Ik ben gezond.


    

 

 


 

Ga op tijd slapen. Het liefst voor 22.30 uur. Dit is goed om te herstellen.
Eet zoveel mogelijk biologisch fruit en groenten. Zo krijg je extra vocht en voedingsstoffen binnen. Biologisch? Ja, die planten zijn sterk omdat zij zichzelf hebben moeten wapenen tegen ziektes. Tegelijkertijd krijg je minder vervuilende stoffen binnen.
Drink veel water en (biologische) thee. Dit is goed voor het zuiveren van je lichaam. 
Mocht je ziek worden, gun jezelf om uit te zieken! Wordt een biologische man of vrouw! :-) Sterk en weerbaar vanuit eigen kracht.

 

We zijn zo geneigd om ons te focussen op wat er niet goed is. Focus op liefde, vertrouwen en een stralende gezondheid. Blijf goed ademen en vergeet niet om je lichaam te blijven voelen. Ja, ook je benen en voeten.

 

 
 

Geef jezelf of je geliefde een fijn kado,
zoals een massage of  een ontspannende reikibehandeling! 


Maak vandaag nog je afspraak!

info@angeliquevisser.nl

 

 

 

" Lekker in je vel zitten en genieten van het leven, dat is wat iedereen wil volgens mij! "

Gastenboek

Keuze uit healings en heerlijke massages, je kiest wat bij je past en wat je op dat moment nodig hebt. Angelique is een professional, ze luistert, geeft je de ruimte en heeft humor maar bovenal is het een mooi mens waarbij je je snel op je gemak voelt. Verder lezen >>

Shop: Last van een (winter)dipje?

Shop: Last van negatieve energie of spanning?

Kadobon bestellen?

"Een gids die heel dichtbij en altijd makkelijk te bereiken is, is ons lichaam"

" Zie mij "

Nieuwsbrief

Aanmelden voor de nieuwsbrief
Aanmelden
© 2011 - 2022 Angélique Visser Healing & Massage in Oosterhout | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel