Tarieven


Je boekt een afspraak niet op de duur van de behandeling maar op tijdsduur. Dat wil zeggen dat je deze tijd kan indelen zoals jij dat wilt. Dus wat jij belangrijk vindt.

Bijvoorbeeld: Je boekt 60 minuten, waarvan je 15 minuten "je hart wilt luchten" of een mindfulness-oefening van 30 minuten omdat je moeite hebt met ontspannen of om uit je hoofd te komen. Geef je wensen, indien mogelijk, vooraf aan dan kan ik daar rekening meehouden.

Uitloop van de afspraak. Dit kan altijd voorkomen. Houd daar rekening mee! Deze tijd wordt doorberekend maar zal maximaal 15 minuten zijn. Indien langer gewenst is, dan is dat in overleg met jou. Natuurlijk kan dit alleen wanneer dit qua tijd mogelijk is.
Dit is niet alleen bij jouw afspraak maar ook van een voorganger. Soms is het van belang om een gesprek of behandeling iets uit te laten lopen. Afbreken is niet altijd positief en wenselijk.


 


 

  


 

 

Algemeen
30 minuten
60 minuten
90 minuten

 


Euro     37,50
Euro     65,00
Euro     95,00

 Hotstonemassage
60 minuten
90 minuten
Euro     75,00
Euro   105,00Bach Bloesem Remedie
Persoonlijk flesje 30 ml
Navulling
Euro     12,50
Euro       6,00AurasprayEuro     16,99 - 18,99

 

 

 

 

 

" Lekker in je vel zitten en genieten van het leven, dat is wat iedereen wil volgens mij! "

Gastenboek

Keuze uit healings en heerlijke massages, je kiest wat bij je past en wat je op dat moment nodig hebt. Angelique is een professional, ze luistert, geeft je de ruimte en heeft humor maar bovenal is het een mooi mens waarbij je je snel op je gemak voelt. Verder lezen >>

Kadobon bestellen?

Nieuwsbrief

Aanmelden voor de nieuwsbrief
Aanmelden

"Een gids die heel dichtbij en altijd makkelijk te bereiken is, is ons lichaam"

" Zie mij "

© 2011 - 2023 Angélique Visser Healing & Massage in Oosterhout | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel