Healing - extra informatie


De overal aanwezige universele levensenergie wordt aan jou doorgegeven. Deze energie steunt jou bij datgene wat op dat moment het belangrijkste is om te helen. Zo kan je bijvoorbeeld langskomen voor een pijnlijke plek in het lichaam. Alleen is op dat moment de emotionele disbalans groter. De energie zal dan eerst daarna toe gaan. Dit komt omdat de behoefte aan helende energie daar groter is en automatisch meer energie aantrekt. Het werkt dus in eerste instantie op de oorzaak van de klacht. Dit betekent niet dat de symptomen van de klacht niet verdwijnen, maar wel dat het langer kan duren, voordat het merkbaar is. Zaken die niet in evenwicht zijn op mentaal, emotioneel of fysiek niveau worden gedurende de behandeling(en) weer in evenwicht gebracht. 

 

 

 

 


 


Wisselwerking


Soms hebben mensen fysieke pijn doordat er emotionele onbalans is (verdriet, boosheid, stress) Andersom heeft fysieke pijn weer een negatief effect op de emotionele toestand.

Een disharmonie/klacht (bijvoorbeeld ziekte, nekpijn, last van de darmen) op een lager niveau wordt vaak veroorzaakt door een disharmonie op een hoger niveau. Als dan alleen de klacht op het lagere niveau wordt aangepakt, dan blijft de disharmonie op het hogere niveau bestaan. Het gevolg is dan dat de klacht op het lagere niveau terug zal blijven komen. Wat ook met regelmaat voorkomt, is dat mensen blijven kwakkelen met hun gezondheid. 


 


 

 


 

De aura


De mens is in de kern een spiritueel wezen. Door deze kern maken wij deel uit van het totale universum en zijn wij verbonden met alles wat is. In deze spirituele kern ligt ook de informatie die zich geleidelijk via een aantal tussenniveau's openbaart in het fysieke lichaam. 

De meeste van ons kennen wel de indeling of niveau's; lichaam, geest en ziel.
De aura bestaat uit meerdere delen, waarvan een deel op aardsniveau is en waarvan een deel op spiritueel niveau is. Elke laag of deel heeft een bepaalde dikte en correspondeert met een hoofdchakra. Deze lagen hebben elk een eigen "taak/structuur". Ze geven o.a. je emoties en denkpatronen weer. Ze vertellen je hoe het welzijn is van iemand.

De aura is een eivormig krachtveld dat ongeveer 1 tot 3 meter om ons lichaam zit. Hoe beter de lichamelijke en mentale conditie is, hoe sterker de aura is. Een sterke aura trilt sterker dan een verzwakte aura. Een verzwakte aura maakt je kwetsbaar voor invloeden van buitenaf en heeft vermoeidheid en verminderde weerstand tot gevolg, wat dus tot ziekte of kwalen zou kunnen leiden.   

Een aura is een trillend energieveld waarmee ieder levend wezen omgeven is. Mensen met een bepaalde gevoeligheid kunnen dit veld zien of voelen. Als je dicht bij iemand staat dan kan jouw aura met die van de ander mengen. Als je gevoelig genoeg bent, kunt je dus de gevoelens, emoties en spanningen van anderen zelf voelen/ervaren. Als je je hier niet bewust van bent, kan je dus gevoelens waarnemen die niet van jou zijn.

Hieronder twee lagen kort uitgelicht:

 • De tweede laag - Emotioneel lichaam / etherisch lichaam
  Hier zijn de emoties en gevoelens te vinden. Deze laag correspondeert met het tweede chakra. 
 • De derde laag - Mentaal lichaam
  Hier vind je de denkpatronen, gedachten, overtuigingen. Deze laag correspondeert met het derde chakra.

 

 


 

 


 

De Chakra's 


De chakra's zijn de energiecentra in het lichaam, die op specifieke plaatsen de organen, cellen en ons psychische welbevinden verzorgen. De chakra's krijgen de energie via de aura. Als de aura dus niet optimaal is, zullen de chakra's niet naar behoren kunnen werken. Uiteindelijk zullen klachten en ziekten ontstaan.

Een gezonde chakra ziet er uit als een soort trechter, een soort draaikolk van energie. Deze energie gaat als het goed gaat in de richting van de klok. Elk chakra bevindt zich op of dicht bij de ruggegraat. Onderling zijn de chakra's met elkaar verbonden door één grote verticale energiebaan in het midden van het lichaam. Zo kan het hele lichaam gevoed worden. Als een chakra gebrekkig functioneert dan heeft dat invloed op de andere chakra's want de energie kan dan niet vrij (door)stromen.

Iedere chakra is verbonden met een auralaag. Ook is iedere chakra verbonden met een endocriene klier in het lichaam. Door het werken met de chakra's kan de werking van de endocriene klier in het lichaam vaak verbeterd worden. Endocriene klieren (zoals bijnieren en alvleesklier) scheiden hormonen af, die in de bloedbaan terecht komen. En zoals je misschien weet regelen hormonen voor een groot gedeelte de biologische processen in ons lichaam.

Het eerste chakra bestaat uit één trechter en bevindt zich aan de onderzijde van het lichaam en wijst naar beneden. Het tweede, derde, vierde, vijfde en zesde chakra bestaan ieder uit twee trechters die zich telkens aan de voor- en achterzijde van het lichaam bevinden. Het zevende chakra bestaat weer uit één trechter die naar boven gericht is.

Hieronder 2 chakra's kort uitgelegd:

 • Eerste chakra - wortel chakra
  Als deze goed functioneert, ben je blij, zit je goed in je vel, "sta je met beide benen op de grond", heb je levenskracht, goede overlevingsdrang en vertrouwen....
 • Derde chakra - navel- zonnevlecht chakra
  Als dit chakra goed functioneert is er balans in onszelf, benutten wij onze verstandelijke vermogens optimaal en laten wij ons niet overspoelen door emoties.....


 


 

 

 

  

Een healing is een fijn kado, aan jezelf of aan iemand anders! 

Maak vandaag nog je afspraak!

info@angeliquevisser.nl

 

 

 

 

" Lekker in je vel zitten en genieten van het leven, dat is wat iedereen wil volgens mij! "

Gastenboek

Keuze uit healings en heerlijke massages, je kiest wat bij je past en wat je op dat moment nodig hebt. Angelique is een professional, ze luistert, geeft je de ruimte en heeft humor maar bovenal is het een mooi mens waarbij je je snel op je gemak voelt. Verder lezen >>

Shop: Last van negatieve energie of spanning?

Kadobon bestellen?

"Een gids die heel dichtbij en altijd makkelijk te bereiken is, is ons lichaam"

" Zie mij "

Nieuwsbrief

Aanmelden voor de nieuwsbrief
Aanmelden
© 2011 - 2023 Angélique Visser Healing & Massage in Oosterhout | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel