Healing - extra informatie

De overal aanwezige universele levensenergie (aanwezig in alles wat leeft) wordt aan jou doorgegeven. Deze energie steunt jou bij datgene wat op dat moment het belangrijkste is om te helen. Zo kan je bijvoorbeeld langskomen voor een pijnlijke plek in het lichaam, maar doordat de emotionele onbalans groter is, zal de energie van de behandeling daar als eerste naar toe gaan. Dit komt omdat de behoefte aan helende energie daar groter is en automatisch meer energie aantrekt. Zaken die niet in evenwicht zijn op mentaal, emotioneel of fysiek niveau worden gedurende de behandeling(en) weer in evenwicht gebracht. 

 


 

Wisselwerking

Soms hebben mensen fysieke pijn doordat er emotionele onbalans is (verdriet, boosheid, stress). Andersom heeft fysieke pijn weer een negatief effect op de emotionele toestand.
 

Een disharmonie/klacht (bijvoorbeeld ziekte, nekpijn, last van je darmen) op een lager niveau wordt vaak veroorzaakt door een disharmonie op een hoger niveau. Als dan alleen de klacht op het lagere niveau wordt aangepakt, dan blijft de disharmonie op het hogere niveau bestaan. Het gevolg is dan dat de klacht op het lagere niveau terug zal komen of wat ook met regelmaat voorkomt, is dat mensen blijven kwakkelen met hun gezondheid.
 

Door de energie te sturen kunnen blokkades worden weggenomen zodat de samenwerking tussen het emotionele en het fysieke weer in een positieve flow komt.

 

 

 

 


 


 

De aura

De mens is in de kern een spiritueel wezen. Door deze kern maken we deel uit van de totale kosmos/universum en zijn we verbonden met alles wat is. In deze spirituele kern ligt ook de informatie besloten die zich geleidelijk via een aantal tussenniveau's uiteindelijk manifesteert in het fysieke lichaam.

De meeste van ons kennen wel de indeling of niveau's; lichaam, geest en ziel. 
De aura van de mens bestaat uit meerdere delen, waarvan een deel op aardsniveau is en waarvan een deel op spiritueel niveau is. Elke laag/deel heeft een bepaalde dikte en correspondeert met een hoofdchakra.

 

Eerste auralaag - Etherisch lichaam
Het etherisch lichaam sluit direct aan op ons fysieke lichaam. Het etherisch lichaam heeft in wezen alle eigenschappen en onderdelen van het fysieke lichaam.
Correspondeert met het eerste chakra = wortel/stuit chakra

 

Tweede auralaag - Emotionele lichaam
Het emotionele lichaam omgeeft het etherisch lichaam. Dit lichaam is verbonden met gevoelens en emoties. 
Correspondeert met het tweede chakra = sacraal chakra

 

Derde auralaag - Mentale lichaam
Het mentale lichaam omgeeft het emotionele lichaam. Dit lichaam is verbonden met het verstand, denkprocessen en gedachten. 
Correspondeert met het derde chakra = navel/zonnevlecht chakra

 

Vierde auralaag - Astrale lichaam
Het astrale lichaam ligt precies in het midden en vormt daarom de brug tussen de fysieke wereld en de spirituele wereld. Via dit lichaam kunnen we verbinding maken met het leven om ons heen. Deze energie laat zich makkelijk uitstralen over grote afstanden. Daarom kunnen we op grote afstand toch contact hebben met mensen (dieren etc.) waarvan we houden. Ook het genezen op afstand gaat via het astrale lichaam. 
Correspondeert met het vierde chakra = hart chakra

 

Vijfde auralaag - Etherisch-causale lichaam
Het etherisch-causale lichaam is de spirituele component van de eerste auralaag. Correspondeert met het vijfde chakra = keel chakra

 

Zesde auralaag - Universele liefdeslichaam
Het universele liefdeslichaam is de spirituele component van de tweede auralaag. Via deze laag kunnen we contact maken met het Hogere Zelf (je innerlijke stem, je gids, het Universum, de Bron, God, Allah etc.) Het opladen van de zesde laag doen we door tot rust te komen en zo veel mogelijk schoonheid te ervaren. Bijvoorbeeld via meditatie, luisteren naar muziek die je mooi vindt of verblijven in de natuur.
Correspondeert met het zesde chakra = voorhoofd chakra / derde oog

 

Zevende auralaag - Causale lichaam
Het causale lichaam is de spirituele component van de derde auralaag. Een van de taken is de totale aura beschermen tegen negatieve invloeden van buitenaf.
Correspondeert met het zevende chakra = kruin chakra

 

 

 

 


 


 

Werkwijze

Terwijl jij ligt op een fijne massagetafel, leg ik mijn handen rustig, gedurende een bepaalde periode, op bepaalde plekken op je lichaam of boven je lichaam. Het beste en het fijnste is om lekkerzittende kleding te dragen met warme sokken. In ieder geval géén strakke, knellende kleding.

Wederom geldt hierbij dat alles bespreekbaar is. Jij bepaalt wat je wel wilt en/of niet. Geef dit dus gerust aan.

Voor en na een healing is het van belang dat je veel water drinkt. Als het mogelijk is, neem na de healing rust, tijd voor jezelf.
 

Tijdens een healing is de energie voelbaar in de vorm van lichte tintelingen, warmte, slaperigheid en/of ontspanning. Soms voel je helemaal niets, maar merk je achteraf een verbetering. Vanuit deze balans kun je weer beter functioneren, en kiezen voor andere leefpatronen, meer in contact met jezelf en met je omgeving.


 

 

 


 


 

"Een healing is nooit een vervanging van een behandeling van een arts/specialist, maar is wel een goede aanvulling op reguliere gezondheidszorg. Neem dus bij klachten of aandoeningen altijd contact op met een arts/specialist."

 


 

Ook deze healing is een fijn kado, aan jezelf of aan iemand anders! 

Maak vandaag nog je afspraak!

info@angeliquevisser.nl

 

 

 

" Lekker in je vel zitten en genieten van het leven, dat is wat iedereen wil volgens mij! "

 

"Een gids die heel dichtbij en altijd makkelijk te bereiken is, is ons lichaam"

Reviews

  • 12-09-2019 - Ik heb de ontspanningsmassage van Angelique als heerlijk ervaren.
    Goed...  lees meer
  • 13-03-2019 - Angélique geeft niet alleen hele goede massages maar is ook...  lees meer
  • 07-02-2019 - Vandaag voor het eerst bij angélique geweest voor een...  lees meer
Plaats een bericht

Nieuwsbrief

Aanmelden voor de nieuwsbrief
Aanmelden

" Zie mij "

 

© 2011 - 2020 Angélique Visser Healing & Massage in Oosterhout | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel